SHAH ALAM – Bagi peminat buku, Jualan Gudang Pertengahan Tahun Karangkraf selama 10 hari mulai Jumaat 26 Julai hingga 4 Ogos. Ini peluang baik untuk berkunjung ke sini bagi mendapatkan buku yang diperlukan dengan harga jauh lebih murah dengan pelbagai tawaran menarik.

Penolong Pengurus Besar Jualan Kumpulan Buku Karangkraf, Roziyana Omar berkata, selain tawaran diskaun sehingga 70 peratus, pelbagai aktiviti menarik sepanjang jualan gudang berlangsung setiap hari dari jam 9.00 pagi hingga 7.00 malam.

Pengunjung yang pernah datang pastinya tahu kemudahan yang kami sediakan sepanjang acara ini di mana ruang pameran yang berhawa dingin pastinya memberi keselesaan kepada mereka yang hadir bersama keluarga atau rakan-rakan.

Percaya atau tidak, dengan hanya RM1 anda boleh dapat buku kegemaran tanpa perlu berfikir panjang dan boleh membeli hingga berbakul-bakul!

Anda sudah boleh rancang perjalanan dan pilih hari yang bersesuaian untuk datang nanti.

Anda di luar Lembah Klang pun mesti boleh datang. Sebarkan berita ini kepada kawan-kawan, keluarga, jiran dan saudara mara.

Poster harga diskaun menarik Jualan Gudang Karangkraf
Poster harga diskaun menarik Jualan Gudang Karangkraf

SPECIAL TAK INGAT DUNIA

Kalau Burger Special daging ia dibalut dengan telur dan anda kena tambah harga. Kalau Roti John Special pun roti dibalut dengan telur dan kena tambah harga. Beli Apam Balik Special tambah jagung dengan kacang pun kena tambah 50 sen.

Tetapi di Jualan Gudang Karangkraf, makin special, makin dipotong harganya!

Buku condition Mira Filzah, yang berharga puluhan di pasaran kami jual dengan harga serendah RM5 dan RM1.

Ini peluang baik untuk anda!

Novelis-novelis yang bakal hadir menemui para peminat di Jualan Gudang
Novelis-novelis yang bakal hadir menemui para peminat

BARISAN NOVELIS MERIAHKAN SUASANA JUALAN GUDANG

Ramai novelis Grup Buku Karangkraf dijangka hadir untuk beramah mesra dengan para peminat. Pada hari Jumaat 26 Julai, novelis Zan Zuraida dan Murni Aqila akan menemui para peminat. Pada Sabtu 27 Julai pulam Batiah hadi, Kamsiah Abu, Mastura Abdullah, Zan Zarida, Murni Aqila, Liza Nur, Nurul Syahida dan Eshal Nuranis akan hadir. Pada 3 Ogos pula, Eija Khadeeja, Amuliey Haizani, Kamsiah Abu dan Murni Aqila dan pada 4 Ogos, Eija Khadeeja, Kamsiah Abu dan Amyliey Haizani akan meraikan anda.

Video Jualan Gudang: